top of page

За бялото и Честита Нова 2019!

Честита Нова 2019 Година !

Приспах се с последните страници на "Нови съседи " и се събудих на 1ви януари от отражението на слънцето в прозорците на моите съседи. В 08ч сутринта, тихо и по боси крака направих първото си еспресо за деня ,и се върнах да го изпия пак в леглото ...Така исках, така и започна Новата Година .

Мислех си за блога, като място , което направих , за да споделям с всички ...От моята нерешителност дали не е твърде еднотипен с още 23456 милиона подобни, поредната еднодневка, на поредната мама с деца, камера и свободно време, та за да избягам от подобни впечатления умишлено публикациите в блог-секцията са рядко и кратки, няма рецепти, няма реклами на продукти , просто нашият минималистичен живот .

Замисъла бе да има много снимки и малко текст.

Така и стана.

Така и ще продължа.

...и като за първи ден от новата година, набрала от инерцията на обещаното по-горе реших да говоря за бялото.

"Няма значение какъв цвят е, стига да е бяло". Така дълго време избирах всичко за вкъщи, после разширих с черно, добавих и сиво, рядко , но все пак може в определени случаи бледо синьо, пудра или беж.

В малкия ни дом, от който не мога да покажа твърде много, точно защото е малък, бялото е навсякъде.

...добре , не е само бяло, допълват го и споменатите цветове. За щастие дори и малък, апартамента е относително светъл, което в комбинация с пастелните гами и бялото (дали да не го наричам просто Б. , за да не го повтарям на всеки ред ...) ни носи , като на облак -леееко и небрежно . А на мен страшно ми харесва да съм на този облак.

Захаресва им и на момчетата вкъщи, първо не обръщаха внимание -никой от тях не е по детайлите и подробностите, но започнаха да забелязват бялата доминанта най-вече , когато някой от гостите ни вкъщи каже -"...ооо, толкова е бяло тук ..." Стените в детската стая от известно време са подтон на бялото,нооо да не отварям тема , все още пробват как би изглеждал динозавър вместо на лист върху голяма бяла площ .

Май това е всичко бяло, което не е публикувано в сайта. Разбира се -може и още по-бяло да е , но на този етап не ми се иска да се предизвиквам. По-скоро витаят плахи желания да оцветя доминантата с други тонове. Ако се впусна в цветната промяна, със сигурност ще споделя и тук .

Featured Posts
No posts published in this language yet
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page